Meriravintola
Wanha Wellamo


Tervetuloa nauttimaan herkullisesta lounaasta, monipuolisesta à la carte -listasta, juhla/kokoustiloista sekä tarjoiluista meren äärellä.


Olemme auki läpi vuoden ja päivitämme aukioloaikoja sesongin mukaan. Aukioloaikojen ulkopuolella palvelemme tilausravintolana.


Poikkeavat aukioloajat voit tarkistaa  varaukset- ja erikoispäivät


Tilaesittelyt löytyvät Juhla- ja saunatilat




Ajankohtaista


Olemme avanneet viikonloput uudistetulla Ala Carte listoilla!


Tervetuloa!



Kesähäät Wellamossa: tiedustele vapaita viikonloppuja 2024. Häämenut ladattavissa catering ja pitopalvelut sivulta.Myös pitopalvelu- ja catering palvelut.



Yo-juhlat Wellamossa 1.6. 2024:

Kaunis ja tunnelmallinen alakerta on vielä vapaana isommille juhlille. Kysy tarjousta!



VIIKON LOUNASLISTA TÄSTÄ

Sahakatu 16

67900 Kokkola

Sijainti kartalla »

Ravintola, pöytävaraukset ja take away:

 044 977 9814

Tarjoukset, kokoukset, juhlat, pitopalvelu ja ryhmät:

mrwwellamo@

hotmail.com

tai
040 047 2703/Jenni Rastio

Ravintolan aukioloajat:

Ma-Pe 10.30- 14 .00

Lounas

Ma- Pe 10.30-14.00

Viikonloppu Alacarte:

La 14.00-21.00

Su 14.00-18.00

keittiö sulkeutuu 30 min ennen sulkemista


Meriravintolan monipuoliset lounas- ja juhlapalvelut

Meriravintola Wanha Wellamo | Kokkola


Meidän käsissämme syntyvät maukkaat ja maittavat ruoat sekä arkilounaalle että suurempiinkin juhliin. Tule pistäytymään meille kahville, jää syömään vatsasi täyteen tai järjestä vuotesi tärkeimmät juhlat kanssamme.

Olemme panostaneet ravintolassamme ja tiloissamme kahteen asiaan: kaikille maittavaan ruokaan sekä rentoon, houkuttelevaan tunnelmaan. Meillä voit aistia sekä meren läheisyyden että rakkautemme ruokaan! Olemme auki läpi vuoden tarjoillen lounasta, viikonloppuisin Ala Cartea sekä toimimme myös tilausravintolana.

Monipuoliset tilamme mahdollistavat juhla/kokoustilaisuudet- ja tarjottavat. Vuokrattavissa on tunnelmalliset sauna ja palju rentouttaviin hetkiin. Tarjoamme myös asiakkaille pitopalvelu- ja caterin palveluita juhlaan kuin juhlaan.


Ravintola toimii tilausravintolana, joten meillä saattaa olla yksityistilaisuuksia läpi vuoden, voit tarkistaa varaustilanteen ja poikkeavat aukioloajat tästä. Emme varaa pelkästään tiloja.


Haluamme palvella teitä mahdollisimman kiireettömästi ja hyvällä asiakaspalvelulla, toivomme viikonloppuisin Ala carteen pöytävarausta sekä lounasaikaan isompien ryhmien ilmoitusta ravintolaan soittamalla 044-9779814 tai yhteydenotto lomakkeella.



Asiakaspalaute

"Suosittelemme mielellämme pitopalvelua! Yhteydenpito oli joustavaa ja helppoa ennen juhlia ja niiden aikana. Menu oli herkullinen ja sai paljon kehuja vierailta. Pitopalvelu mitoitti tarjoilijat oikein hyvin joka näyttäytyi erittäin sujuvana toimintana sekä aikatauluissa erittäin hyvin pysymisenä. Ammattitaitoinen pitopalvelutiimi kaikenkaikkiaan - hääparin ei tarvinnut huolehtia juhlan aikana mistään. Kiitos ruuasta"

Jessica Harju

"Täyden 10 palvelun ja ruoan paikka! Suosittelen! Käy niin kesään kuin talveen. Harvassa on enää niin hyvä asiakaspalvelu mitä Meriravintola Wahna Wellamossa on! Se on jotakin, josta kannattaa pitää kiinni. Toki hyvä ja laadukas ruoka on samalla sijalla. 👌"

Outi Hakunti

Lounas


Meriravintola Wanhassa Wellamossa on arkisin kello 10:30–14:00 tarjolla herkullinen lounas. Tutustu viikoittain vaihtuvaan lounaslistaamme!

LUE LISÄÄ

À la carte ja kahvila


Keittiömme palvelee à la carte -periaatteella. Listaltamme löytyy maittavia makuja moneen nälkään ja mielitekoon.

LUE LISÄÄ

Pitopalvelu ja catering


Järjestämme juhliin sekä tilaisuuksiin kaiken, mitä ruokapuolella vaaditaan. Saat meiltä ruoat, juomat, kakut, herkut, tarjoilut sekä kattaukset.

LUE LISÄÄ

Juhla- ja saunatilat


Tiloissamme voi järjestää kokouksia, saunailtoja, syntymäpäiväjuhlia ja muita tilaisuuksia. Saunavieraiden käytössä on myös palju.

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Share by: